In memoriam Jan Jaap van Dijke 09 maart 1965 – 19 februari 2024

Met verslagenheid hebben wij kennisgenomen dat onze gewaardeerde collega Jan Jaap van Dijke op maandag 19 februari is overleden. Hij is 58 jaar geworden.

Jan Jaap van dijke
Beeld: NDW
Jan Jaap van Dijke op RTTI-bijeenkomst 1 juni 2023

Jan Jaap van Dijke

Jan Jaap is in mei 2020 bij ons in dienst gekomen als strategisch adviseur. Daarnaast is hij vanuit een van zijn eerdere rollen, bij de provincie Utrecht, vanaf het eerste uur bij NDW betrokken geweest.

Wij hebben Jan Jaap leren kennen als een verbindend en toegewijd persoon. Hij was sterk gericht op de kwaliteit van de relatie en de samenwerking. Daartoe keek hij naar de belangen, behoeftes en ontwikkelingen van alle verschillende partijen. Jan Jaap benoemde dit als de collectieve, authentieke kracht en zag dit als een belangrijke opdracht van ons samenwerkingsverband. Wat voor hem destijds al de reden was de overstap te maken naar NDW.

Zijn aanwezigheid, enthousiasme, kennis en ervaring zullen door ons allen erg gemist worden. Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw en dierbaren.

Op onze verdieping in het Provinciehuis Utrecht is een plek ingericht ter nagedachtenis aan Jan Jaap.

Mocht je de familie sterkte toe willen wensen of een herinnering met hen willen delen, dan ben je van harte welkom bij ons op de 14e etage. Als je langs wilt komen, willen wij vragen om ons dit te laten weten door te mailen naar: info@ndw.nu