Word jij onze nieuwe operations engineer? (Gesloten)

Iedere dag aan de slag gaan om ons land een beetje mooier, slimmer, veiliger en duurzamer te maken? Kom dan werken bij het NDW! Jouw leefomgeving is jouw werkterrein, en de resultaten zie je dagelijks om je heen.

Wij zijn op zoek naar een operations engineer. Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

Hoe ziet zo'n rol eruit?

  • Schaal 11;
  • Hybride werk;
  • 32 tot 36 uur;
  • Reageer vóór 28 februari.

Vanuit jouw rol als operations engineer beheer je de basisbestanden met betrekking tot locatiereferenties, die gebruikt worden door verschillende applicaties van het NDW.

Hiermee kunnen afnemers onder meer verkeersinformatie maken en weten de gebruikers van historische data waar de meetlocaties van het NDW liggen. Gebruikers kunnen opdrachtgevers van het NDW zijn, maar ook collega’s, zoals data scientists en software engineers. Je helpt hen ook bij het opzetten van analyses.

In deze rol ligt de focus op het operationeel houden van de verschillende applicaties met betrekking tot locatiereferenties en het bewaken van de kwaliteit van de data in deze applicaties. Daarnaast neem je deel aan interne en externe werkgroepen van het NDW binnen jouw kennisgebied.

Tekst gaat verder onder afbeelding

Data Engineer

Geïnteresseerd?

Klik dan op de link voor de uitgebreide vacaturetekst en sollicatie-instructie. Vragen? Mail naar info@ndw.nu.