Vacature: NDW is op zoek naar een Senior Product Owner

Reageer vóór 14 februari via Vacature: Senior product owner - Werken voor Nederland. Op deze plek vind je ook meer informatie over de functie en arbeidsvoorwaarden.

Als senior product owner kom je in een divers gezelschap met ongeveer 60 collega’s te werken met een scala aan thema's, zoals real time data, big data, kaarten- en locatiesystemen, datakwaliteit en innovatie.

We onderhouden intensieve contacten met verschillende partijen. Hierbij moet je denken aan: het Rijk, allianties binnen de Rijksoverheid, provincies, grote gemeenten, vergelijkbare organisaties en commerciële partijen.

Jij gaat hier als sr. product owner een belangrijke rol in spelen en zorgt dat de verschillende belangen behartigd worden.

Je hebt een politiek-bestuurlijke sensitiviteit ontwikkeld en weet wat nodig is om tot een goed resultaat te komen. Daarnaast ben je sparringpartner richting het Management Team (MT) en de collega’s van NDW. Je zorgt ervoor dat er een vertaalslag tussen behoefte en uitvoering gemaakt wordt. 

Voor meer informatie over deze vacature:

Wim Kars, MT-lid NDW